Η αγορά επιβραβεύει τους ποιο ενημερωμένους
BeGreek.eu >Άρθρα >Οπτικά >Φακοί Επαφής >Winter sports και φακοί επαφής: Δες με άλλη ματιά τα αγαπημένα σου χόμπι! /

Winter sports και φακοί επαφής: Δες με άλλη ματιά τα αγαπημένα σου χόμπι!

Winter sports και φακοί επαφής: Δες με άλλη ματιά τα αγαπημένα σου χόμπι!


Σκι στο χιόνι, ορειβασία στο βουνό ή τένις στο κρύο; Είσαι αθλητικός τύπος και καμία θερμοκρασία δεν σε φοβίζει όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου άθλημα, αλλά δυσκολεύεσαι με τα γυαλιά που φοράς ;

Εναι ευκαιρία τώρα στις γιορτές να δοκιμάσεις  δωρεάν  πώς είναι το αγαπημένο σου άθλημα με φακούς επαφής! Οι φακοί επαφής σε βοηθούν να βλέπεις πιο καθαρά και με καλύτερη περιφερική όραση, ενώ ταυτόχρονα δεν χρειάζονται στήριξη ή καθάρισμα αν ο καιρός έχει γυρίσματα. Τώρα μπορείς να έχεις καλύτερες επιδόσεις και να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο το αγαπημένο σου άθλημα.

Πες «ΤΕΛΟΣ» στους περιορισμούς. Τώρα μπορείς να φορέσεις γυαλιά ηλίου ή μάσκα για σκι χωρίς συνταγή. Μπορείς επιτέλους να φορέσεις εκείνα τα γυαλιά που σου είχαν πάρει δώρο, ή εκείνο το κράνος που έχεις αφήσει στην άκρη.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά φακούς επαφής, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Δοκίμασε δωρεάν φακούς επαφής ACUVUE®στο πλησιέστερο κατάστημα και δες το χειμώνα με… άλλη ματιά!

Επίσης, φορώντας τους κατάλληλους φακούς επαφής, προστατεύεις καλύτερα τα μάτια σου από τις υπεριώδεις ακτίνες, ακόμα και από την αντανάκλασή τους στο χιόνι ή στο έδαφος! Απόλαυσε ελεύθερος το αγαπημένο σου άθλημα!

Μπες στο ανανεωμένο site της ACUVUE® για περισσότερες πληροφορίες και δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ φακούς επαφής ACUVUE® σε ένα από τα καταστήματα οπτικών, κοντά στην περιοχή που θέλεις. Βρες το κατάστημα που σε εξυπηρετεί στο εξελιγμένο geo locator!

 

24 Ιαν. 2017 | http://www.sport24.gr/genika/advertorial/winter-sports-kai-fakoi-epafhs-des-me-allh-matia-ta-agaphmena-soy-xompi.4483382.html

 

Page Tags: